hits

På ny vei

Kjetil Husebø er en tangentherre med mange talenter. Her får vi stifte bekjentskap med nok et.

Kjetil Husebø har stadig noe spennende på hjertet.

Kjetil Husebø er en knapt 40 år ung bergenser som, til tross for at han har gitt oss flere innspillinger både med prosjektet Optical Substance og i solosammenheng, i stor grad har greid å holde seg unna det store rampelyset.

Med "Steps" møter vi han i nok ei attraktiv utgave - aleine kun med det strålende flygelet til Jan Erik Kongshaug i Rainbow Studio.

2. desember i fjor inntok Husebø Rainbow med masse ideer. Her er ingenting, i motsetning til på tidligere innspillinger, ferdig komponert. Her stiller Husebø med ideer og skisser og skaper melodisk, rytmisk spennende og til tider abstrakt musikk - hele tida basert på ettertenksomme fabuleringer.

Husebø hevder sjøl at musikken befinner seg i grenseland mellom jazz, samtidsmusikk, klassisk og folkemusikk og det er hevet over tvil at elementer fra alt dette er å finne i dette unike brygget.

Kjetil Husebø er så utvilsomt en musikant med mye spennende på hjertet og i stadig større grad er han i stand til å få det ut også. Med "Steps" tar han akkurat det - nye steg.

Kjetil Husebø

Steps

Optical Substance Productions/Musikkoperatørene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar