På topp etter over 50 år!

Tower of Power har eksistert i over halvt århundre, spilt tusenvis av konserter og gitt ut godt og vel 30 album. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne melde at de til dels tilårskomne gutta låter like tøft den dag i dag.

Tower of Power – fortsatt i toppslag.

Det er jo sjølsagt bortimot naturstridig at et band låter like tøft og hipt nå som da de så dagens lys rundt 1970. Slik er det altså med ToP med ideologisk fører, saksofonist og ofte vokalist Emilio Castillo fortsatt i spissen for denne unike organismen.

Alle som har hatt gleden av å oppleve dette cirka timanns store bandet live noen gang vil aldri glemme det Med sin unike gumbo med funk, rhythm and blues, soul, jazz, rock og sikkert en hel del andre ingredienser også, så serverer de altså alltid ei musikalsk stuing som det er umulig å ikke bli berørt av. Det er mulig å prøve og sitte stille mens ToP slipper fortøyningene, men det er altså fysisk umulig. Brygget de har servert oss i vel et halvt århundre, og som de fortsatt byr på, er nemlig av det slaget at den kroppen som ikke setter seg i bevegelse på et eller annet vis, trenger profesjonell hjelp.

“Step Up” har ligget til marinering i hylla noen måneder, men den har på ingen måte tatt skade av det. Med godt og vel et dusin nye låter av blant andre Castillo og den umiskjennelige barytonsaksofonisten Stephen “Doc” Kupka, han med hatten og bukseselene dere vet, med diverse vokalister og den heftigste blåserekka vest for Lista, så blir vi tatt med på nok en årgangstapning av ToP både med ballader og heftige up tempo-låter som bare de er i stand til å levere.

Tower og Power gir oss for så vidt ikke noe nytt – de gir oss bare mer av den heftige og livsbejaende musikken de har skjemt oss bort med helt fra starten.

Tower of Power
Step Up
Artistry Music/Mack Avenue/MusikkLosen
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg