Et helt spesielt eventyr

Den unike kvartetetten SPUNK går stadig veier ingen har gått før – heller ikke de sjøl.

Spennende nye eventyr med SPUNK.

SPUNK har eksistert siden 1995 og har hele tida bestått av Kristin Andersen på trompet og fløyter, Lene Grenager på cello, Maja S. K. Ratkje på/med stemme og Hild Sofie Tafjord på horn. Denne unike kvartetten har ustoppelig fra dag en gått sine egne veier og befunnet seg i et landskap som har henta impulser fra samtidsmusikk, fri improvisasjon, støy og hva det enn måtte være. Helt siden starten har lydlandskapene vært ehelt unike og slik fortsetter også på “Adventura Botanica”.

SPUNK utfordrer både seg sjøl og oss.

Under Ultimafestivalen i fjor hadde verket “Adventura Botanica”, som er nok et samarbeidsprosjekt med danseren og koreografen Odd Johan Fritzøe, premiere. De “to” var ikke ukjente med hverandre siden dette var den tredje gangen de “møttes”. SPUNK spilte til dansen – de var “kompet” – og gjorde det spontant til det som skjedde på scena.

Her får vi oppleve musikken uten dans. SPUNK tok med seg musikken i studio like etter premieren og dette funker utmerket også på egne bein. Gjennom tre “låter” tar de fire oss med på nydelige, søkende, frie, åpne, annerledes og totalt unike fabuleringer.

SPUNK har helt siden unnfangelsen for nesten 20 år siden framstått som noe helt spesielt. Det er de så avgjort fremdeles. Unn deg en tur inn i denne spennende verdenen.

SPUNK

Adventura Botanica

Rune Grammofon/Musikkoperatørene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg