D e for tia sånn live e

Bjørn Eidsvåg med gode venner, strålende band, Kringkastingsorkesteret, sine beste låter samt en praktfull ny sang. Kan man ønske seg mer? Svaret er enkelt: nei.

Bjørn Eidsvåg er en historieforteller av de sjeldne.

Bjørn Eidsvåg er en låtskriver, tekstforfatter, observatør, formidler og bandleder som befinner seg i en helt spesiell kategori – sin egen. I tiår etter tiår har han makta å fornye seg og beholde sitt sylskarpe blikk på både de nære, viktige, morsomme og almenngyldige temaene som omgir både han og oss. Med denne flotte innpakninga der topparrangører som Helge Sunde, Håkon Berge og Johannes Leonard Rusten får mange av hans, jeg tør faktisk si udødelige, låter nytt liv.

Lisa Nilsson er en av de som mer enn gjerne synger sammen med vår riksskald.

Med sitt glitrende band med Anders Engen på trommer, Bjørn Holm på bass, Kjetil Steensnæs på gitar og David Wallumrød på tangenter, det utmerkede Kringkastingsorkesteret og med assistanse av Lisa Nilsson på “Mysteriet deg”, Elvira Nikolaisen på “Floden” og Kurt Nilsen på “På rett kjøl”, så er dette tidløs Eidsvåg på sitt aller beste.

Når han så gir han oss ei nydelig ny låt – “Parkert” – som er ei morsom “novelle” med en solid porsjon sjølironi, så stiller ikke jeg så mange flere krav. Ingen for å være eksakt.

Det er herlig at livet er sånn akkurat nå.

Bjørn Eidsvåg med Kringkastingsorkesteret

Klassisk

Relis/Sony Music

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg