Bergen fra Fredrikstad

Hanna von Bergen vil mange kjenne igjen fra The Voice på TV 2 tidligere i år. Her bekrefter hun at har mye eget å fare med i mange slags grenseland.

Hanna von Bergen kompromisser ikke – heldigvis.

Hanna von Bergen, 28-åring fra Fredrikstad, er ikke noen A4-person på noe som helst slags vis. Allerede som 19-åring pakka hun sekken med det afrikanske instrumentet mbira som reisefølge og da sier det seg jo nesten sjøl at reisemålet måtte bli Skottland! Reisa fram til at “Slightly out of Key” nå har sett dagens lys, har tatt von Bergen til mange forunderlige stoppesteder og det preger både musikken og tekstene hennes.

Med ei instrumentering bestående av bass, perkusjon, klarinett, cello og fiolin som innpakning til von Bergens varme, luftige og lett knirkende stemme med klare jazzimpulser i seg, gir hun oss her et innblikk i en forunderlig, spennende og original verden.

Hun forteller oss morsomme og unike historier om et allerede levd liv til tross for at hun ikke har så mange år på baken. Hun skriver også fine låter som kler tekstene og de som vil tenke Ane Brun når de hører Hanna von Bergen, er absolutt inne på noe.

“Slightly out of Key” har vært et hyggelig første møte med Hanna von Bergen. Hun er langt fra ferdig som artist ennå og det håper jeg forsåvidt hun aldri blir heller. Det som likevel er helt sikkert er at hun har kommet godt i gang med noe hun er helt aleine om.

Hanna von Bergen

Slightly Out of Key

vonbergen1/hannavonbergen.com

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg