Nytt stjerneskudd

Karen Musæus – det er bare å merke seg navnet med en gang. Vi snakker vakker popmusikk med ingredienser av både soul, viser og jazz.

Karen Musæus kan godt bli ei ny stor popstjerne.

Hvor kommer de fra alle sammen? Ikke godt å si, men 29 år unge Karen Musæus er i alle fall fra Oslo. Ett år har hun tilbragt i Liverpool på Paul McCartney-skolen og “The House” er et strålende bevis på at hun allerede har lært seg singer-songwriter-faget.

Det er en varme og inderlighet både i låtene hennes, tekstene og måten Andreas Mjøs, kjent fra Jaga Jazzist, har produsert herligheten på. Det er kvaliteter som vanligvis tar tid å vokse fram, men Musæus og hennes medhjelpere har altså makta det på første forsøk.

Vokalen er heldigvis miksa ganske langt fram i lydbildet og med Musæus´ perfekte engelskuttale og ditto diksjon så får hun fram budskapet på et flott vis. Når hun så har fått med seg utmerka musikalsk assistanse fra blant andre Jørun Bøgeberg, Marte Eberson, Olaf Olsen og Ellen Andrea Wang, og ikke minst Mjøs, så er det mer enn en indikasjon på at Musæus er omringa av spennende vellyd underveis.

Regnet har pøst ned og kuldegradene har stabla seg opp de siste dagene. Da har “The House”, som handler om både savn og spenning, sommervarm asfalt og, akkurat, novemberregn, og Karen Musæus vært perfekt motvekt og sørga for varme uansett.

Det er mange flinke og spennende artister som henter hemningsløst fra mange kilder om dagen. Derfor er det nok vanskelig å nå gjennom lydmuren. Karen Musæus har så absolutt det som skal til for å greie det og “The House” er en utmerket søknad om å nå fram til det ypperste selskap. Hun er hjertelig velkommen med varmen og ektheten sin.

Karen Musæus

The House

Musæus Music/Musikkoperatørene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg