Franske følelser

  •   

Til tross for at franske Cyrille Aimée ikke har rukket å bli mer enn 31, så har hun makta kunststykket å slå gjennom i selveste Sambandsstatene. Det har hun gjort med et herlig, nasalt uttrykk med røtter helt tilbake til Django Reinhardts univers.

Cyrille Aimée har tatt store deler av Europa og USA med storm.

For to år siden møtte Cyrille Aimée verden med "It's a Good Day" og dører og scener over hele verden åpna seg. Helt siden hun stakk av ut gjennom soveromsvinduet som jentunge i hjembyen i Frankrike for å høre på Django-musikk, så har løpet vært lagt: hun skulle bli jazzmusiker og vokalist.

Med en utstråling og sjarm av de sjeldne og med en ekthet i foredraget som veldig få kan matche, har Cyrille Aimée – som er hennes fornavn – vist seg fram med et ganske sjeldent repertoar. Hun har på ingen måte forlatt Django-tradisjonen – den ligger i bånn for alt hun gjør – og hun gjør 'gamle" låter som "There's a Lull in My Life", "Three Little Words" og "Let's Get Lost" som bevis på det. Samtidig beveger hun seg også mot mer moderne, melodiske uttrykk også

Cyrille Aimée synger både på engelsk, fransk og spansk og gjør det med en glede og ekthet som skinner gjennom hele veien. Med seg har hun fortsatt gitaristene Adrien Moignard og Michael Valeanu, bassisten Sam Anning og trommeslageren Rajiv Jayaweera og hun synger også en herlig duett med Matt Simons på sin egen låt "Each Day".

"Let´s Get Lost" er nok en bekreftelse på at Cyrille Aimée er en ny og spennende type vokalist som tar med seg tradisjonen inn i vår egen tid. Så vanvittig spennende er det ikke, men veldig fint på alle vis og det holder lenge det.

Cyrille Aimée

Let´s Get Lost

Mack Avenue Records/MusikkLosen

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg