Mer enn Steinar Albrigtsen

Mange vet hva de får med Steinar Albrigtsen, men plusser du på Odd foran navnet så blir nok mange overraska. Svært positivt overraska.

Odd Steinar Albrigtsen – ei ny flott gitarstemme fra nord.

Som sin mer berømte "navnebror", foreløpig i alle fall, så har også Odd Steinar Albrigtsen sine røtter i Tromsø. Etter studier både i Sverige og i Trondheim, har den 31 år unge nordlendingen nå gitt oss sin første cd under eget navn og i en relativt tradisjonell og melodisk tapning forteller han oss at han er en musikant vi kan få mye glede av og med i åra som kommer.

Alle de seks låtene er skrevet av Albrigtsen og er spilt inn i Rainbow Studio i Oslo i august i fjor. Der hadde ha med seg sin faste kvartett med Trygve Waldemar Fiske på bass, Tore Sandbakken på trommer og Kasper Værnes på altsaksofon. I tillegg var også den spanske New York-baserte tenorsaksofonisten Gianni Gagliardi og pianisten Erlend Slettevoll mer enn hjertelig tilstede.

Albrigtsen er utstyrt med en varm og svært så titalende tone i gitaren sin – en tone som kler den like så varme og melodiske musikken med solide røtter i den amerikanske 60-tallsjazzen samt en dose eller to med latinsk krydder også.

Odd Steinar Albrigtsen kommer verken til å sjokkere eller til å revolusjonere noe som helst med "Mode". Det han gjør sammen med likesinna og like dyktige medmusikanter fra samme generasjon er likevel en herlig påminnelse om at det hele tida kommer nytt påfyll av nye musikanter med enormt potensiale og kvaliteter som vil glede musikkelskere nå og i mange tiår framover.

Odd Steinar Albrigtsen

Mode

Recorda Records/Musikkoperatørene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg