På vei mot noe stort

Ine Hoem viser oss med sitt nye album ""Moonbird" at hun virkelig er i ferd med å fortelle verden at hun har noe helt unikt å fare med.

Ine Hoem mot det virkelige gjennombruddet.

Ine Hoem (31), med solide røtter fra Fræna, har i nærmere ti år vist oss at hun har vært på vei til et helt eget musikalsk uttrykk. Om det har vært med bandet PELbO, i samarbeid med bassisten Jo Skaansar på "Den blåaste natt" – med tekster av sin far Edvard Hoem eller på egen hånd med soloprosjekter, så har det hele tida vært ei solid utvikling i Hoems stemme og uttrykk.

Med "Moonbird" kan det godt være at Hoem tar det endelige steget – nå er det nemlig et solid internasjonalt snitt over hva og hvem hun er.

Singelen "This Year" viste med sine vel to millioner steams at Hoem er i ferd med å få et stort publikum der ute. Med et album som "Moonbird", som bare blir utgitt digitalt på diverse strømmetjenester, kommer hun til å bekrefte inntrykket mange allerede har – Ine Hoem er nå en artist som har alt som skal til for å innta de store scenene.

Hoem har turnert med den svenske superstjerna Veronica Maggio i det siste – neste gang kan det være omvendt. Med låter, tekster, en produksjon av Ane Brun-samarbeidspartner Tobias Fröberg og utmerka assistanse av de svenske toppmusikantene Lars Skoglund og Robert Elovsson, har nemlig Hoem laga en sofistikert pop-produksjon som oser kvalitet på alle vis.

Ine Hoem har ei stemme, som heldigvis er løfta langt frem i produksjonen og lydbildet, som er klokkeklar og personlig. Når hun så er en historieforteller av klasse – hun har tydeligvis lært mye av sin dikterfar Edvard – så er "Moonbird" steget vi og mange med oss har venta på siden "Angerville" kom for et par år siden.

PS Dessuten mener jeg Trump bør avsettes snarest mulig.

Ine Hoem

Moonbird

Starbox Recordings

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg