Old Neil

Neil Young har alltid vært blant mine rockefavoritter. Det er han fortsatt mot slutten av karriera si.

Neil Young sparer seg ikke akkurat.

Neil Young (71) kunne sjølsagt hvilt på laurbærene for lenge siden, men canadieren, som har vært der siden slutten av 60-tallet, er tydeligvis ikke bygd slik. "Peace Trail" er hans soloskive nummer 37!

Den karakteristiske og lyse, lett nasale stemma er fortsatt der og viljen og engasjementet er åpenbart uendelig. Så er det dette med kvaliteten da.

Neil Young har i løpet av nesten 50 år skrevet enormt mange udødelige sanger. Sjøl om han her fortsatt engasjerer seg og tar opp viktige dagsaktuelle temaer – det er ingen tvil om hvor Young står og hva han mener det være seg om politikk, politivold eller miljøvern – så er det ingen av låtene som når opp til klassikerstandard – dessverre. Det virker som det er litt sammenraska nesten og det er jo ikke slik vi vil huske denne legenden.

Låtene er spilt inn stort sett på et eller to take og Young omgir seg med bassisten Paul Bushnell og trommelegenden Jim Keltner, men heller ikke de greier å løfte dette ganske så slappe låtmaterialet.

Neil Young kommer alltid til å være en av mine store favoritter, men "Peace Trail" kommer ikke til å være en av mine favorittskiver.

PS Dessuten mener jeg at Trump må avsettes snarest mulig.

Neil Young

Peace Trail

Reprise/Warmer Music

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg