Det grooves

Saksofonisten Kristin Sevaldsen fra Lillehammer forteller oss med sin fjerde soloskive at hun er en musikant som vet hvor hun vil.

Kristin Sevaldsen byr på mye vakker musikk.

Er man ikke bosatt i en av de store byene, er muligheten til å bryte gjennom lydmuren med musikken sin relativt liten. Sjølsagt finnes det unntak som Jan Gunnar Hoff, men det er uansett vanskelig.

Kristin Sevaldsen er heldigvis av typen som ikke gir seg av den grunn. Siden 2007 har hun altså gitt ut fire skiver og etter tre i ganske rask rekkefølge, hadde hun ingen konkrete planer om nummer fire. TNT-gitaristen og studiodriver Ronni Le Tekrø ville det annerledes og inviterte Sevaldsen til studioet sitt for å gjøre ei innspilling med musikanter han gjerne ville høre henne med.

Med en slik invitasjon var Sevaldsen uansett ikke vanskelig å be og hun gikk raskt i gang med låtskriving. Rett over nyttår 2016 var det meste klart og sammen med et kjerneband med legenden Sveinung Hovensjø på elbass, Martin Hystad på trommer, Lars André Kvistum på tangenter og Staffan William-Olsson på gitar, skred sopran- og tenorsaksofonist Sevaldsen til verket. I tillegg har også le Tekrø bidratt med elektronikk på noen spor og Ingvild Andersgaard synger vakkert på "Tired Bird Lullaby".

Musikken henter sin inspirasjon fra jazz, ambient, pop, Nordic noir og sikkert en hel del annet. Kristin Sevaldsen lager vakker musikk det groover av, sjøl om ikke alle låtene er like minneverdige.

PS Dessuten mener jeg at Trump bør avsettes så snart som mulig.

Kristin Sevaldsen

Wiser

d´Label Records/MusikkLosen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg