I en helt egen verden

Bak bandnavnet Muddersten skjuler det seg en eksperimentell trio som har skapt et helt eget univers.

Muddersten tar oss med til steder langt bortenfor der de fleste av oss har vært.

Bak det originale navnet Muddersten, og det like originale budskapet, skjuler den svenske perkusjonisten Henrik Olssson, som her trakterer objekter, friksjon og kontaktmikrofoner – intet mindre, Martin Taxt, som spiller på mikrotonal tuba og elektronikk og Håvard Volden på gitar og tape-loop seg. De tre spilte sammen for første gang i 2015, og året etter var de på turné i Russland og musikken her er spilt inn like etter at turneen var over.

Her er det svært lite som minner om tradisjonell rytmikk eller melodikk – de tre forsker i lydlandskap som ingen andre har vært i nærheten av tidligere. Det betyr at uttrykket har henta like mye inspirasjon fra samtidsmusikk som fra frijazz og måten de tre møtes på, sørger for at ekskursjonene blir grenseløse, personlige, spennende og totalt umulig å sammenlikne med noe annet som har vederfaret i alle fall mitt sinn.

"Karpatklokke" er en musikalsk utflukt som krever mye av både utøverne og mottakerne. Her lyttes det og responderer det på et helt spesielt vis og er du utstyrt med et åpent sinn og er mottakelig for musikk et godt stykke utenfor allfarvei, så har Muddersten absolutt noe å tilby deg.

PS Dessuten mener jeg at Trump bør avsettes snarest mulig.

Muddersten

Karapatklokke

SOFA MUSIC/Musikkoperatørene

3 kommentarer
  1. Tilbaketråkk: agen casino terpercaya
  2. Tilbaketråkk: pharmacokinetic studies

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg