Det vil vise seg

Emma Hegermann heter bandet og sjøl om ikke musikken er like original som bandnavnet, så har visesjangeren fått seg ei ny og annerledes stemme.

Emma Hegermann med Cecilie Heramb som frontfigur har mye å fare med.

Det er som kjent opptil flere veier til Rom og det er også noen forunderlige stier fram til et bandnavn. Når det gjelder Emma Hegermann så var det ei 10 år gammel jente som emigrerte fra Tyskland til USA i 1857. Nå det nå bor en hund som heter Emma i Hegermannsgate, så sier det seg jo sjøl at bandet som vokalisten, gitaristen, tangentisten og felespilleren Cecilie Heramb har gitt liv, må hete Emma Hegermann – eller????

De som har fulgt godt med i norsk vise- og bluegrassverden har møtt Heramb som felespiller med både Onkel Tuka og Ila Auto. Nå har hun tatt flere skritt videre og vi møter henne som en mer enn lovende låtskriver, på norsk må vite, og dermed er heldigvis en mangeårig drøm gått i oppfyllelse: Cecilie Heramb har fått sitt eget band til å være fødselshjelper for sine egne låter.

Heramb sier sjøl at artister som J.J.Cale, Stein Torleif Bjella og Aimee Mann har vært solide inspirasjonskilder og Emma Hegermann, som også består av Øystein H. Bang på trommer, Kjetil Schjander Luhr på gitarerer og tangenter og Hans Wagner på bass, har skapt sitt eget viserockunivers ikke så langt unna disse retningsgivrne.

Cecilie Heramb er en flott låtskriver og en historieforteller som tar oss med på vakre utflukter. Med sin varme, særegne stemme, drar hun oss inn i sin verden og "Emma Hegermann" er en solid bekreftelse på at den moderne visesjangeren har fått en ny tilvekst det skal bli spennende å følge i åra som kommer.

PS Dessuten mener jeg Trump bør avsettes snarest mulig.

Emma Hegermann

Emma Hegermann

Meteoritt/Musikkoperatørene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg