På reise

Det norske plateselskapet SOFA MUSIC går andre veier – den reisa den spanske lydskulptøren Miguel Angel Tolosa tar oss med på er av det unike slaget.

Miguel Angel Tolosa har skapt et eget univers.

En av SOFA-gründerne, Ingar Zach, har bosatt seg i Madrid. Der har han støtt på et helt nytt og utfordrende miljø og for noen år siden blei vi introdusert for Zach i samarbeid Miguel Angel Tolosa på skivene "Loner" og "Offwall". Nå har SOFA invitert Tolosa til å vise seg fram på egen hånd og vi får bli med på musikk skapt mellom 2012 og 2016 – alt komponert, innspilt, mixa og mastra av Tolosa i Stockholm, Düsseldorf, Bonn og Madrid.

De ti "låtene" er i mine ører musikalske landskapsmalerier der Tolosa tar oss med til steder vi aldri har besøkt tidligere. Det er langsomme, funderende, originale og spennende utflukter vi blir tatt med på. Det er ekskursjoner som Tolosa har skapt med sitt arsenal av maskiner, effekter, EDB-maskiner og gudene vet hva – tradisjonelle instrumenter er i alle fall ikke involvert.

SOFA har gjennom hele sin historie vist oss at de både har evnen, motet og viljen til å gå egne veier. Miguel Angel Tolosas "Ephimeral" er nok et strålende bevis på det.

PS Dessuten synes jeg Trump bør avsettes så snart som mulig.

Miguel Angel Tolosa

Ephimeral

SOFA MUSIC/Musikkoperatørene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg