En flott Oslo-hyllest

Bjølsen Valsemølle er en institusjon i hovedstaden – også musikalsk.

Bjølsen Valsemølle – klar for innsats.

Bjølsen Valsemølle, under ideologisk og musikalsk ledelse av Trond Ingebretsen siden 1975, har vært, er og kommer til å bli værende en representant for hovedstaden som Oslo-folk, og alle andre, bør være stolt av og låne øre og hjerte til.

Ingebretsen er verken verdens største vokalist, gitarist eller munnspiller, men han har en egen evne til å sette ord på livet og på menneskene som bor i byen som de aller fleste av oss har et forhold til.

Her har Ingebretsen, sammen med tangentist Endre Christiansen, trommeslager Even Finsrud, gitarist Leif Ottersen og bassist Lars Aas-Hansen inntatt Herr Nilsen midt i Oslo sentrum, og sammen med et entusiastisk publikum som kan "alle" sangene, skaper de øyeblikk som er ekte og viktige for mange.

På sett og vis er det en ønskekonsert vi blir invitert med på: "Over elva", "Vaterlands bru", "Soria Moria" og "Vålerenga kjerke" står sjølsagt på programmet og Ingebretsen bekrefter med all ønskelig tydelighet at han er en hverdagspoet og Oslo-poet for alle tider.

Bjølsen Valsemølle har eksistert i over 40 år – det er bare å håpe på 40 til.

PS Dessuten synes jeg Trump bør avsettes så snart som mulig.

Bjølsen Valsemølle

Da taket til slutt forsvant

Grappa/Musikkoperatørene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg