En ny favoritt

Aldri hørt om den tyske vokalisten Laura? Da er vi minst to, men det er bare å åpne opp ørene og alle andre sanser så raskt som mulig. Laura kommer nemlig til å gjøre seg gjeldende i åra som kommer.

Laura er en vokalist som er klar for de store scenene.

Da mannen med kanskje den største nesen for talent innen populærmusikk, Quincy Jones, hørte den nå 25 år unge Laura Kipp for fire år siden, så uttalte han at “she is amazing and I´m sure we will be heraring more from her in the future”. Også i dette tilfellet hadde Q helt rett og med debutalbumet hennes i hendene og ørene, så nøler jeg ikke med å si at her vi har med en fremtidig verdensstjerne å gjøre.

Laura, som nå er bosatt i Paris, skriver tekstene og bassisten og arrangøren Jens Loh, som blant annet har samarbeida med en Nils Petter Molvær, har skrevet låtene. De to forener sine kreative evner i et veldig mangefasettert univers der jazz spiller ei veldig rolle, men der også pop, soul og chanson-tradisjonen er viktige ingredienser.

Med sin flotte stemme, perfekte engelskuttale, klare særpreg og unike uttrykk, tar det Laura bare en runde eller to i musikkmaskina for å fortelle oss at hun er i besittelse av noe helt spesielt som gjør at hun vil kunne få ei viktig rolle å spille på den store scena i åra som kommer.

Det er sjølsagt bøttevis av tilfeldigheter som avgjør hva og hvem som breaker der ute, men hvis kvalitet og særpreg er avgjørende så bør Laura absolutt ha muligheten. “Quiet Land” er nemlig en sjeldent bra debut.

Laura
Quiet Land
GLM Music/glm.de
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg