Godt ACT-år!

Det tyske plateselskapet ACT er både produktivt og leverer samtidig kvalitet. Denne oppsummeringa av 2021-utgivelsene bekrefter det.

Lars Danielsson Libretto er en viktig del av ACT-året 2021.

Mange kjenner til mye av det som har kommet ut på ACT gjennom året, og dette er ikke samlinga for komplettistene. For de som som vil ha en liten smakebit og som som kanskje/sikkert vil bli frista til å sjekke ut mer, så er dette en fin nyttårspresang.

Det er ACT-sjefen sjøl, Siggi Loch, som har kuratert denne samlinga og han har hatt mye flott musikk å plukke fra. Det har ført til 16 spor og knappe 72 minutter med musikk.

Mye av dette kjenner jeg godt til fra før og har skrevet om gjennom 2021. Blant de hører den spanske pianisten Daniel Garcia, Lars Danielsson Libretto med vår egen Arve Henriksen som gjest på sporet som er med her, vokalisten og cellisten Nesrine, bandet KUU!, Nils Landgren Funk Unit, Ida Sand og Lundgren, Parisien og Danielsson.

For min del kommer det herlig påfyll og ny inspirasjon fra i stor grad tyske artister som vokalisten Birgit Minichmayr, en nydelig versjon av Stings “Fragile” med trioen Willeitner, Breinschmid & Jenner og ikke minst pianistene Johanna Summer og Joachim Kühn.

Noe for de fleste smaker med andre ord i denne samlinga og noe forteller meg at det kommer mye mer fra ACT også i 2022.

Jeg vil også benytta anledninga til å takke for alle tilbakemeldingene som kommer både her og både der. Det setter jeg stor pris og er mer enn nok inspirasjon til at det kommer mange nye anmeldelser både i Nettavisen og på Tor de Jazz-bloggen også neste år. Godt nytt år alle sammen – i 2022 må det bli en orden på sakene!

Diverse artister
«Magic Moments 14 – In the Spirit of Jazz»
ACT/Musikkoperatørene
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg