Hip «ny» stemme

For de aller fleste er RÜ et nytt navn, men 21-åringen fra Sveio ved Haugesund var en kjent artist allerede fra hun var 12 år ung. Nå får hun hjelp av sjølvaste Kim Ofstad til å innta voksenverdenen.

RÜ er på vei til noe schwært.

Hvis den yngre garde skrur klokka vel 10 år tilbake, så er det mulig opp til flere husker ei lita jente som kalte seg Vicky og som gjorde det stort på MGP jr. Jeg var nok ikke i målgruppa den gangen, så for meg er dette det aller første treffet med RÜ, som er det nye artistnavnet.

Herlig miks

Etter flere års pause fra musikken for å fokusere på helt andre ting, så har RÜ altså bestemt seg for å satse skikkelig. At hun har mye å fare med med si særegne, mystiske og forførende stemme er hevet over tvil. Med sin evne til å skape tøffe låter med røtter i alt fra jazz fra «gamle» dager, ny R&B og hip hop, forteller RÜ oss umiddelbart at hun er ei stemme for både nåtid og fremtid.

Det grooooves

RÜ tør å fortelle oss hvem hun er i tekstene sine og med Kim Ofstad, fra D´ Sound og Madcon blant mye annet, i produsentstolen, så er det ikke veldig overraskende at det har blitt et hipt og groooovete lydbilde rundt RÜs besnærende vokal.

«SupaSTAR» heter ei av låtene. Jeg vil ikke bli veldig overraska over om RÜ er på vei dit – også langt utenfor Harald og Sonjas grenser.


«La Petite Princesse»
Da Works/Diger Distro
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg