Like hipt etter 50 år

Bandet og «familien» Tower of Power har holdt det gående i 50 år. Jubileumsskiva forteller oss at det låter like tøft som før.

 • Tower of Power – tøff, tøffere, tøffest!

  Med Emilio Castillo og Stephen «Doc» Kupka i førersetet slik de har vært fra dag en, så vet vi hvor lista ligger for Tower of Power. De har ikke bare holdt det gående i 50 år, de har også vært svært aktive: TOP er enkelt og greit et liveband det ryker av.

 • Slik har det vært og slik er det fortsatt. I friukene, når de har de har vært hjemme i California, fant de ut at de ville lage et jubileumsalbum og de blei oppfordra av produsenten til å bruke Michael Jackson-metoden: spille inn masse musikk for så å plukke ut det beste i etterkant.
 • Rundt 60 musikanter har vært innom TOP siden de så dagens lys i 1968 som The Motowns. Hele tida har det vært et soul/funk fundament med jazzovertoner som har vært grunnlaget for bandet og suksessen og de har heldigvis ikke forandra på den formelen nå heller.

Den feita blåserekka er sjølsagt veldig tilstede og den relativt ferske vokalisten Marcus Scott, som tok over etter at Ray Greene meldte overgang til Santana, gjør begge strålende innsats og passer glitrende i TOP-grooven.

Det Tower of Power gir oss her er en snau time med urgroovy musikk som sikkert holder som ei kule live – det gjør den nemlig også i heimen: «Do it with Soul» som de sjøl sier.

PS Dessuten synes jeg Trump bør avsettes så snart som mulig.

 • Tower of Power
  Soul Side of Town
  Artistry Music/MusikkLosen

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg