Stemma fra vest

Vokalisten og låtskriveren Line Dybedal er et nytt bekjentskap for meg. Nå har hun uansett kommet veldig hjem på alle slags vis.

Line Dybedal er et nytt og hyggelig bekjentskap.

Det aller meste vet jeg altså ingenting om. Line Dybedal (35) hørte så definitivt hjemme i den kategorien helt til denne plata inntok heimen for ei god stund siden. Den har altså gått gjennom en solid marineringsperiode og den har Dybedal og musikken hennes tålt godt.

Hjem igjen

Etter å har reist fra Nordfjord til Bergen for å bli rockestjerne, så har Dybedal nå gått motstrøms og flytta hjem til Selje igjen. Der er det mye som tyder på at hun trives og på sin uforfalska nordfjordsdialekt forteller hun oss hvor stor pris hun setter på røttene sine der ute ved det værharde Stadhavet.

Visepop

Dybedal er en fin historieforteller og med sin fine, lyse stemme formidler hun stemninger på et inderlig vis. Låtene er også helt ok, men ikke spesielt minneverdige – det er ikke alle som setter evige spor, skal jeg være ærlig.

Med et fint band, blant annet med jazzgitaristen Mathias Marstrander, skaper Dybedal & Co vakre og ofte drømmeliknende lydbilder det er godt å synke ned i i turbulente tider.

Line Dybedal har så avgjort kommet hjem og det er veldig hyggelig å komme på besøk til henne også.

Line Dybedal
«Armeria Maritima»
Dicentia AS
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg